miercuri, 30 martie 2011

Fara Titlu..

Si acum inca il mai simti in pat.Ai lasat usa deschisa...de ce ai lasat?Tu inca il mai astepti si nu-ti vine sa crezi ca te-a lasat...si parca nu ai avut cum sa-l pirzi.Ai vrea sa canti melodia voastra dar voce numai ai,ai vrea sa plangi ca iti aduci aminte de momentele frumoase dar nici lacrimi nu ai,ai vrea sa tipi iti vine sa te omori dar nu ai cum...le-ai face pe plac lor.
Inca ii mai simti parfumul...si parca nu a plecat iti pui cafeaua,dar nici de-a lui nu ai uitat....inca mai crezi ca el este in pat.Si incepi sa-l cauti prin casa dar in zadar vezi usa deschisa si-ti aduci aminte iar....si din nou ti-ai amintit ca tia zis "adio" si ti-a zambit.
Aum iti dai seama ca te-a tradat...de ce ti-a spus "adio"?....de ce te-a lasat?Dar daca s-ar intoarce...tu l-ai ierta iar...si nu i-ai reprosa dar in zadar,el deja a plecat,te-a lasat,te-a uitat...cand a iesit pe usa ti-a lasat..si sentimente si amintiri...ca sa vezi :-j...acum e la alta in pat:-j.
Simti ca nu ai de ce sa traiesti...fereastra iti zambeste....si te gandesti...ca nu merita o viata..acel baiat care ti-a zambit cand a plecat.
Si plangi ca ti-ai fi dat si viata pentru el,si regreti momentele petrecute langa el,si oftezi...si stai pe scaun cu cafeaua in mana...si cafeaua lui...ramane pentru o prietena buna...
Unde dragostea a lasat candva lacrima...vine prietenia...si sterge ca prin minune...dar ranile raman..adanci...durerea persista...cu 100 de prieteni...tot rezista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu